Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor – Anthony Bourdain

39 lei

Colecția de Memorii Jurnal conține cele mai recente apariții, la un preț avantajos pentru Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor – Anthony Bourdain

Necrutator fata de apetitul orisicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect si predicat ceea ce se intampla in spatele usilor de la bucatarie. Atitudinea nemiloasa, caracteristica lui Anthony, se regaseste si in aceasta carte delicios de haioasa si socant de incantatoare, una care ii va fascina atat pe gurmanzi, cat si pe cei insensibili la arta culinara. De la prima stridie gatita in Gironde, Franta, pana la umila pozitie de spalator de vase intr-un restaurant din Provincetown (unde asista pentru prima oara la adevaratele placeri ale unui bucatar sef); de la bucataria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center pana la traficantii de droguri din East Village, de la Tokio la Paris si inapoi la New York, povestile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune si imprevizibil. Kitchen Confidential va va face sa salivati de pofta si sa radeti tinandu-va cu mainile de burta. „Kitchen Confidential este o carte la fel de savuroasa precum mancarea bine gatita, reusind sa transforme viata unui bucatar-sef intr-o poveste captivanta presarata cu intamplari relatate cu o sinceritate brutala, dar si cu simt al umorului. Insa, dincolo de orice, este o pledoarie despre pasiunea pentru gatit pe care autorul o transmite intr-un mod vibrant in fiecare pagina a cartii. Pentru Franke este o mare placere sa ofere cititorilor ocazia de a cunoaste detalii din culisele bucatariilor celor mai mari restaurante din lume, urandu-va sa va transformati propria bucatarie intr-un spatiu creativ si o sursa de inspiratie pentru „bucatarul-sef“ din voi.” Florin Porojan, Director General Franke Romania Cu inteligenta si rautate in cantitati egale, Bourdain realizeaza un lucru de neconceput: dezvaluie secrete ale meseriei, pe care atat bucatarii, cat si patronii de restaurante se tem sa le astearna pe hartie. Restaurant Business Magazine

Magazin

Autori