Noaptea Cărților Deschise pe Litera.ro (23 aprilie, ora 7.00 – 24 aprilie, ora 7.00)

litera.ro%20

🎉 Editura Litera îți dă întâlnire la o nouă ediție extraordinară a celui mai așteptat eveniment de încurajare a lecturii din România: 𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐂𝐚̆𝐫𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞!

Comunitatea de cititori crește de la an la an și ne bucurăm să împărtășim, pentru al 9-lea an consecutiv, bucuria lecturii prin reduceri la cărți, kit literar cadou la orice comandă pe litera.ro, evenimente deosebite dedicate cărții.

**
OFERTA PROMOȚIONALĂ

Pe 23 aprilie, de dimineață de la ora 7.00, deschidem site-ul litera.ro cu o pleiadă de surprize literare: REDUCERI DE PÂNĂ LA 80%, titluri pe care le ai în wishlist, cărți pe care vrei să le faci cadou, cărți pentru copii și nepoți – viitori mari cititori.

Reducerile vin la pachet cu un 𝒎𝒆𝒈𝒂 𝒌𝒊𝒕 𝒍𝒊𝒕𝒆𝒓𝒂𝒓, cel mai tare cadou pe care îl poți primi: bestsellerul – noutate “Apă proaspătă pentru flori” de Valerie Perrin + insignă de super cititor în comunitatea Noaptea Cărților Deschise + set de patru semne de carte minunat ilustrate. Ilustrația din acest an este realizată de Mura.

Valoarea kit-ului este de 69.90 lei, cadou la comandă de orice valoare pe site-ul litera.ro, doar la Noaptea Cărților Deschise: https://www.litera.ro/kit-noaptea-cartilor-deschise-2021-mkt0523

Dă vestea mai departe prietenilor cititori!

***
PARTICIPĂ LA EVENIMENTE!

🎭 În exclusivitate pentru comunitatea care ne este alături de 9 ani, și în continuă creștere, prin amabilitatea actriței Maia Morgenstern și echipei Teatrului Dramaturgilor Români, va fi disponibilă online 𝒑𝒊𝒆𝒔𝒂 𝒅𝒆 𝒕𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒃𝒊𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒄𝒂̆ 𝑵𝒖 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒆𝒖 cu Maia Morgenstern în rolul principal.
Piesa de teatru, pusă în scenă special pentru acest eveniment, va fi disponibilă un timp limitat în baza unei înregistrări. Completează formularul de aici ca să ai acces gratuit 👉 https://forms.gle/o2HggmSVVbnwjbQs5

🙋 𝐕𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐨 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝐛𝐮𝐧𝐚̆?
Înregistrează-te acum ca să ai locul tău gratis la teatru online la Noaptea Cărților Deschise, deoarece fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiașă din țară!
10 000 de locuri în sala virtuală de teatru la Noaptea Cărților Deschise înseamnă 10 000 de cărți noi gratis oferite de Editura Litera către bibliotecile din țară!
Provocare acceptată? 🙂

Transmitem mai departe bucuria lecturii printr-o serie de momente online dedicate cărții alături de Daniela Nane, Monica Davidescu, Marius Vizante, Marian Râlea, Laura Câlțea, Anca Rucăreanu, Marius Constantinescu și alți promotori constanți ai culturii.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *